Kelly & Tess neemt jouw smaakpapillen mee op wereldreis!

Van de zoete en soms pittige smaken van het (Amerikaanse) Wilde Westen, tot aan de exotische smaken van Thailand, onze BBQ rubs nemen jouw smaakpapillen mee op wereldreis!

Al onze BBQ rubs zijn zorgvuldig ontwikkeld voor en door échte BBQ-experts met liefde voor hun vak.

Of lees hieronder meer

Ontketen je innerlijke Pitmaster

Met de Taste of the Grill, The Smoked BBQ Rub Trio zet jij heerlijke en onvergetelijke creatie’s op tafel! Met Kansas The Smoked BBQ Capital Rub, Flavor Feast the Smoked Basic BBQ Rub, en Tasty Treasure the Smoked Red BBQ Rub, geniet je van een symfonie van smaken, waaronder rokerige, hartige en zoete profielen. Perfect voor het verbeteren van de smaak van varkensvlees, rundvlees, kip, en meer. Een échte must-have voor iedere grill liefhebber!

Taste of the Grill – The Smoked BBQ Rub Trio

 24,85
De Taste of the Grill - Smoked BBQ Rub Trio is de ultieme collectie voor échte pitmasters. Met Kansas The Smoked BBQ Capital Rub, Flavor Feast the Smoked Basic BBQ Rub, en Tasty Treasure the Smoked Red BBQ Rub, geniet je van een symfonie van smaken, waaronder rokerige, hartige en zoete profielen. Perfect voor het verbeteren van de smaak van varkensvlees, rundvlees, kip, en meer. Een échte must-have voor iedere grill liefhebber!

Bekijk ons Assortiment BBQ Rubs

Buffalo Wildest Wild Wings

 9,95
Maak kennis met onze unieke Buffalo Wildest West Wings. Deze rokerige, zoete en licht-pittige mix van onder andere knoflook, komijn, chili en mosterd is geïnspireerd op de smaken van het wilde westen. Heerlijk over kippenvleugels of andere gerechten met kip.

Flavor Feast The Smoked Basic BBQ Rub

 9,95
Maak kennis met Flavor Feast, The Smoked Basic BBQ Rub, een heerlijke mix van paprika, knoflook, chili en andere kruiden & specerijen. Deze veelzijdige all-purpose rub is perfect voor elk type vlees; van kip tot varkensvlees en zelfs vis. Met zijn onweerstaanbare rokerige smaak is Flavor Feast onmisbaar op elke BBQ Party!

Tasty Treasure The Smoked Red BBQ Rub

 7,95
Maak kennis met Tasty Treasure, the Smoked Red BBQ Rub, een van onze favoriete all-purpose BBQ rubs. Gemaakt van een mix van premium kruiden, waaronder paprika, koriander, knoflook, peper en karamelsuiker, is deze universele rub perfect voor het toevoegen van een hartige kick aan elk vlees. Of je nou rundvlees, varkensvlees of kip bereidt; deze rub tilt jouw BBQ game naar het volgende level!

The Spanish Beach Vacation

 8,95
Breng je smaakpapillen rechtstreeks naar de zonnige stranden van Spanje met onze All Purpose BBQ Rub: The Spanish Beach Vacation. Gemaakt met een diverse mix van kruiden en specerijen en geïnspireerd door de traditionele Spaanse keuken, geeft deze unieke mix je gerechten een gedurfde en hartige Spaanse smaak.

Veegestelde vragen over BBQ Rubs

Een barbecue rub is een mengsel van kruiden, specerijen, zout en suiker dat op vlees, vis of andere barbecue gerechten aangebracht wordt om zo extra smaak toe te voegen. Ook zorgen rubs vaak voor een heerlijke korst op het vlees- of vis-oppervlak en helpen ze ervoor om het vlees vochtig te houden tijdens het barbecue-proces.

Breng een royale laag van de barbecue rub aan op het oppervlak van het stuk vlees of vis dat je wilt rubben. Wrijf het in met je handen om zo een gelijkmatige laag te creëren. Sommige pitmasters raden het aan om de rub enkele uren op het stuk vlees of vis te laten zitten zodat deze kan intrekken.

De hoeveelheid rub die je moet gebruiken hangt af van de grootte en het type vlees/vis dat je gebruikt, maar een algemene vuistregel is om het vlees/vis-oppervlak gelijkmatig te bedekken. Wees niet bang om meer te gebruiken dan je nodig denkt te hebben; veel van de rub zal tijdens er tijdens het bbq-proces afvallen.

Ja, al onze barbecue rubs zijn 100% vrij van gluten. 

Absoluut! Hoewel barbecue rubs meestal gebruikt worden op vlees, kunnen ze ook gegrilde groente, tofu of zelfs popcorn extra smaak geven! 

Alle voedingswaarde & allergenen zijn te vinden op de desbetreffende productpagina onder het kopje 'Voedingswaarde en allergenen'

Onze BBQ rubs zijn minimaal 6 maanden houdbaar vanaf het moment van ontvangst.