Kelly & Tess neemt jouw smaakpapillen mee op wereldreis!

De zoete en soms ook pittige smaken van de lokale Amerikaanse BBQ culturen, de exotische nuance van Thailand en de Zuid Afrikaanse Braai History, onze BBQ rubs nemen jouw smaakpapillen mee op een unieke pitmaster wereldreis!

Al onze BBQ rubs worden zorgvuldig ontwikkeld door gepassioneerde BBQ en Smoker-experts met liefde voor hun passie: Heerlijk en eerlijk eten bereiden met kolen, vuur en rook.

Of lees hieronder meer

Ontketen je innerlijke Pitmaster

Met de Taste of the Grill, The Smoked BBQ Rub Trio zet jij heerlijke, unieke en onvergetelijke creaties op tafel! Met Kansas The Smoked BBQ Capital Rub, Flavor Feast the Smoked Basic BBQ Rub, en Tasty Treasure the Smoked Red BBQ Rub, geniet je van een symfonie van smaken, waaronder rokerige, hartige en zoete smaakprofielen. Perfect voor het complimenteren van de smaak van varkensvlees, rundvlees, kip, en meer. Een échte must-have voor iedere grill liefhebber!

Taste of the Grill – The Smoked BBQ Rub Trio

 31,85
De Taste of the Grill - Smoked BBQ Rub Trio is de ultieme collectie voor échte pitmasters. Met Kansas The Smoked BBQ Capital Rub, Flavor Feast the Smoked Basic BBQ Rub, en Tasty Treasure the Smoked Red BBQ Rub, geniet je van een symfonie van smaken, waaronder rokerige, hartige en zoete smaakprofielen. Perfect voor het verbeteren van de smaak van varkensvlees, rundvlees, kip, en veel meer. Een échte must-have voor iedere grill liefhebber en semi-beroepssmoker!

Bekijk ons Assortiment BBQ Rubs

Buffalo Wildest Wild Wings

 11,95
Maak kennis met onze unieke Buffalo Wildest West Wings rub. Deze rokerige, zoete en licht-pittige mix van onder andere knoflook, komijn, chili en mosterd is geïnspireerd op de smaken van het noorden van de USA, waar Buffalo dé plek is voor kippenvleugels. De kip krijgt zijn zoete en diepe smaak van de rub, de hitte zit in de hot sauce die gekozen wordt. Heerlijk voor kippenvleugels en alle andere gerechten met kip. Deze rub is ook geweldig voor tofu, een vegetarische optie tijdens een BBQ.

Flavor Feast The Smoked Basic BBQ Rub

 11,95
Maak kennis met Flavor Feast, The Smoked Basic BBQ Rub, een heerlijke mix van paprika, knoflook, chili en andere kruiden & specerijen. Deze veelzijdige all-purpose rub is perfect voor elk type vlees; van kip tot varkensvlees en zelfs vis. Met zijn onweerstaanbare rokerige smaak is Flavor Feast onmisbaar op elke BBQ Party!

Tasty Treasure The Smoked Red BBQ Rub

 10,95
Maak kennis met Tasty Treasure, The Smoked Red BBQ Rub, een van onze favoriete all-purpose BBQ rubs. Gemaakt van een mix van premium kruiden, waaronder paprika, koriander, knoflook, peper en karamelsuiker, is deze universele rub perfect voor het toevoegen van een heerlijke smaak aan elk BBQ vlees. Of je nou rundvlees, varkensvlees of kip bereidt; deze rub tilt jouw BBQ game naar het volgende level!

The Spanish Beach Vacation

 10,95
Breng je smaakpapillen rechtstreeks naar de zonnige stranden van Spanje met onze All Purpose BBQ Rub: The Spanish Beach Vacation. Gemaakt met een diverse mix van kruiden en specerijen en geïnspireerd door de traditionele Spaanse keuken, geeft deze unieke mix je gerechten een gedurfde en hartige Spaanse smaak. The Spanish Beach Vacation is een gerookte rub die geweldig is op varkens- en rundvlees en het ook erg goed doet op tofu!

Veegestelde vragen over BBQ Rubs

Een barbecue rub is een mengsel van kruiden, specerijen, zout en/of suiker dat op vlees, vis of andere barbecue gerechten aangebracht wordt om zo extra smaak toe te voegen. Het zout en/of de suiker in een rub zorgen ervoor dat vocht uit een stuk vlees wordt getrokken, waarna de smaak van de kruiden en specerijen beter kan worden opgenomen en de rook dieper in het vlees doordringt. De suikers in een rub karamelliseren tijdens de BBQ sessie en dat zorgt ervoor dat je gerecht een mooie korst krijgt.

Breng een royale laag van de barbecue rub aan op het oppervlak van het stuk vlees of vis dat je wilt rubben. Wrijf het in met je handen om zo een gelijkmatige laag te creëren. Sommige pitmasters raden het aan om de rub enkele uren op het stuk vlees of vis te laten zitten zodat deze kan intrekken. Dry Rubs kun je beter aan het vlees laten hechten door het vooraf dun in te wrijven met mosterd of honing.

De hoeveelheid rub die je moet gebruiken hangt af van de grootte en het type vlees/vis dat je gebruikt en natuurlijk de bereidingswijze, maar een algemene vuistregel is om het vlees/vis-oppervlak gelijkmatig te bedekken. Wees niet bang om meer te gebruiken dan je denkt nodig te hebben; veel van de rub zal tijdens er tijdens het bbq-proces afvallen.

Ja, al onze barbecue rubs zijn 100% vrij van gluten. 

Absoluut! Hoewel barbecue rubs meestal gebruikt worden op vlees, gevogelte en vis, kunnen ze ook gegrilde groente, ei, tofu en zelfs popcorn extra smaak geven! 

Alle voedingswaarde & allergenen zijn te vinden op de desbetreffende productpagina onder het kopje 'Voedingswaarde en allergenen'

Onze BBQ rubs zijn altijd minimaal 6 maanden houdbaar vanaf het moment van ontvangst.