Beef Jerky volgens het Amerikaanse Ambacht

Échte beef jerky, dat is waar wij van houden. Samen met onze natuurvlees slager uit Waterland produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden plakken gerookt en gedroogd rundvlees. 

Of lees hieronder meer

Een klein beetje Amerika, maar dan in Nederland

Jaren geleden, tijdens een reis naar San Antonio, Texas, is het allemaal begonnen. Hier maakten wij kennis met dit gedroogd vlees (van Dziuks meatmarket, Castroville Texas, als je ooit in de buurt bent is dit een aanrader!). Op slag waren we verliefd op dit ambachtelijke Amerikaanse product. Na terugkomst in Nederland volgde een lange zoektocht naar beef jerky van goede kwaliteit en kwamen wij tot de conclusie dat hier geen échte ‘Beef Jerky’ te krijgen was. We kwamen van alles tegen; te dik, te nat, van gehakt gemaakt, vol conserveringsmiddelen, niet gerookt en altijd een paar kleine stukjes voor veel geld. Dat kan anders!

Aangezien wij écht niet meer zonder jerky konden, zijn wij dit toen zelf gaan maken. Heel veel probeersels later hadden we eindelijk het juiste recept te pakken! Eerst maakten we dit alleen voor onszelf, maar al snel vroegen ook onze vrienden en daarna vrienden van vrienden er om. Het groeide gestaag en uiteindelijk, toen onze keuken op een Beef Jerky fabriek begon te lijken, was het tijd voor een grote stap. Het idee van Dutch Jerky was ontstaan: échte, betaalbare Amerikaanse Beef Jerky in een Nederlands jasje.

De Ultieme Jerky Collectie

Geniet van de ultieme jerky collectie met 4 van onze klassieke smaken. Deze onweerstaanbare set combineert de gedurfde en rokerige smaak van Beef Jerky Original, de heerlijke, licht-zoete Oosterse smaak van Beef Jerky Teriyaki, de krachtige & kruidige kick van Beef Jerky Cajun  en de diepe smaak van Beef Jerky Peper. Verwen je smaakpapillen met deze proeverij van heerlijke smaken! 

Beef Jerky Snacking Combo

 38,95
De beef jerky snacking combo bestaat uit 4 x 100 gram. Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze, van origine Amerikaanse, lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.  

Wat Anderen Ervan Vinden

Webwinkel Keurmerk

Ons Assortiment

Beef Jerky Snacking Combo

 38,95
De beef jerky snacking combo bestaat uit 4 x 100 gram. Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze, van origine Amerikaanse, lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.  

Beef Jerky Knoflook Rozemarijn

 5,25 9,95
Beef jerky knoflook rozemarijn is glutenvrij & suikervrij. Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden plakken gerookt en gedroogd rundvlees. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.  

Beef Jerky Ghost Pepper

 5,25 9,95
Maak kennis met de aller pittigste beef jerky TER WERELD! - Ambachtelijk handgesneden, gerookt en gedroogd mager rundvlees met een complexe, zoete en extreem pittige smaak. Let op: Deze beef jerky is niet voor angsthazen. Maak je borst maar nat! Gemaakt met échte Ghost Pepper. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast. Durf jij het aan? Verplichte waarschuwing: Dit product is extreem pittig. Voorzichtig gebruik wordt geadviseerd.

Beef Jerky Cajun

 5,25 44,95
Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Beef Jerky Cajun heeft een kruidige, licht pittige smaak. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.

Beef Jerky Peper

 5,25 9,95
Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Beef Jerky Peper heeft een medium-pittige pepersmaak. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.

Beef Jerky Natural

 5,25 9,95
Beef Jerky Natural bevat geen suiker of gluten. Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Beef Jerky Natural is gemaakt met zo min mogelijk toegevoegde ingrediënten, om zo de smaak van het vlees nóg meer naar voren te brengen. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.

Beef Jerky Teriyaki

 5,25 9,95
Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Beef Jerky Teriyaki heeft een licht-zoetige en Oosterse smaak. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.

Beef Jerky Original

 5,25 9,95
Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Beef Jerky Original is gemaakt volgens ons originele recept. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.

Beef Jerky Tasting Combo

 21,00
De beef jerky snacking combo bestaat uit 4 x 50 gram in verschillende smaken. Probeer onze heerlijke & eiwitrijke snack: Beef Jerky. Samen met onze natuurvlees slager produceren wij deze van origine Amerikaanse lekkernij met enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken dit unieke product met oog voor het ambacht en dit resulteert in smaakvolle, grote, dungesneden stukken gerookt en gedroogd rundvlees. Voor het maken van 100 gram Dutch Jerky gebruiken wij circa 225 gram rundvlees van onze natuurslager. Dit product is lang houdbaar buiten de koelkast.