Op zoek naar maatwerk etiket-designs die écht onderscheiden?

Bij Kelly & Tess is jouw unieke merkidentiteit onze prioriteit. Daarom bieden we op maat gemaakte etiketten voor elk product, ongeacht de bestelgrootte. Onze ervaren designer creëert etiketten die voldoen aan alle wet- en regelgeving, volledig afgestemd op jouw bedrijf en wensen. Of je nu afbeeldingen, slogans, QR-codes of zelfs karikaturen wenst, wij maken het mogelijk!

Lees hieronder meer!

Etiket Expertise: Van Psychologie tot Perfectie

Een goed ontworpen etiket doet meer dan alleen informeren; het verkoopt. In een wereld vol keuzes is het cruciaal dat jouw product opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Bij Kelly & Tess begrijpen we de psychologie achter effectief etiketontwerp. We creëren niet alleen visueel aantrekkelijke etiketten, maar ook designs die de aandacht trekken, onthouden worden en uiteindelijk leiden tot meer verkopen. Verder maken we onze etiketten niet alleen mooi en effectief, maar voldoen ze ook aan alle wet- en regelgeving. 

Het creëren van het perfecte etiket is een samenwerking. We beginnen met een gesprek waarin we al jouw wensen en ideeën in kaart brengen. Onze designer gaat vervolgens aan de slag en komt met concepten. Jij, als klant, beoordeelt deze en geeft eventuele wijzigingen door. We stoppen niet voordat het etiket volledig naar wens is. En het mooiste? Bij iedere nieuwe order kunnen etiketten aangepast worden. Ook denken we graag mee over speciale limited edition designs om jouw producten nóg unieker te maken.