Exclusieve producten verkopen onder jouw eigen merk?

LET OP:

Je bezoekt onze oude private label pagina. Ondertussen hebben wij een nieuwe pagina met meer informatie, foto's en mogelijkheden!

Dat is mogelijk! Met onze unieke producten en lage minimum orderhoeveelheid worden wij graag jouw partner in groei! Private label is mogelijk voor een selectie luxe & ambachtelijke producten zoals BBQ Dry Rubs, Kruidenmixen, Gerookt Zout en Infused Zeezout. En dat al vanaf extreem lage hoeveelheden.

Luxe en Ambachtelijke producten aanbieden onder jouw merk?

Wij vullen en labelen onze producten zelf en kunnen daarom flexibel zijn in de aangeboden private label mogelijkheden. Jouw eigen (bedrijfs) naam, logo, een foto of een tekening op een etiket? Geen probleem! Een oplage van 10 potjes van een smaak? Ook mogelijk! Wij denken graag mee en zorgen ervoor dat jouw design perfect aansluit bij jouw wensen!

Ideaal voor een restaurant, eigen huis-rub verkopers, voor een BBQ team, een slagerij als bijverkoop, als uniek gepersonaliseerd huwelijks cadeau, in kerstpakketten, in alternatieve cadeaupakketten, delicatessewinkels, speciaalzaken, webshops en voor alle food influencers! Fulfilment van private label producten is natuurlijk ook bespreekbaar.

Neem contact op en laten we in gesprek gaan!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!