Restitutie & Retourbeleid

Bij kellytess.com streven we ernaar je een perfecte winkelervaring te bieden. Wij willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Mocht je een artikel willen retourneren, lees dan ons hieronder beschreven restitutie- en retourbeleid, dat ook de richtlijnen en instructies van Google Merchant Center volgt:

Herroepingsrecht:

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van redenen. Na de annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

Retourproces en voorwaarden:

Om een retourzending te initiëren, kun je contact opnemen met onze klantenservice via het mailadres “info[at]kellytess.com”. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetalingsproces:

Na ontvangst van het geretourneerde product en onze controle dat het voldoet aan de gespecificeerde retour-voorwaarden, starten wij het terugbetalingsproces. Het volledige orderbedrag, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, wordt teruggestort via je oorspronkelijke betaalwijze (indien). Wij streven ernaar om de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te voltooien.

Uitzonderingen:

Bepaalde producten kunnen worden uitgesloten van ons standaard retourbeleid vanwege hygiënische redenen, maatwerk of andere specifieke overwegingen. Deze uitzonderingen worden duidelijk vermeld op de productpagina en in de algemene voorwaarden.

Neem contact met ons op:

Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, als je vragen of zorgen hebt over retourzendingen en/of terugbetalingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde klantenservice via onderstaand adres:

Email: info[at]kellytess.com

Directe Chat: Klik hier voor Whatsapp (snelste reactie)

Bekijk de productdetails, specificaties en afbeeldingen zorgvuldig voordat je een aankoop doet. Mocht je meer hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice klaar om al je vragen te beantwoorden.