Over Ons

Kelly & Tess is geboren uit een eenvoudige observatie en een diepgewortelde passie. Als klein, flexibel familiebedrijf merkten we bij de opstart van onze andere online merken dat de markt voornamelijk gericht is op grootschalige inkoop. Kleine en startende ondernemers werden vaak over het hoofd gezien en gedwongen om grote hoeveelheden in te kopen, wat niet altijd haalbaar of wenselijk was.

Wij zagen dit niet alleen als een uitdaging, maar ook als een kans. Onze visie? Het starten van een eigen private label productenlijn toegankelijk en eenvoudig maken voor iedereen, ongeacht de schaal. Of je nu 10 of 10.000 producten nodig hebt, wij staan voor je klaar in dit gehele proces van A tot Z.

Onze kracht ligt niet alleen in flexibiliteit en het snelle schakelen, maar ook in onze veelzijdige diensten. Van marketing & grafische ondersteuning tot het aanbieden van persoonlijke voorraadbeheer & fulfilment oplossingen. Door onze uiteenlopende ervaring in verschillende markten helpen wij graag verder in alle aspecten van het ondernemen. Ons doel? Jouw merk naar het hoogste niveau mogelijk brengen.

Bij Kelly & Tess is jouw visie onze missie. Samen maken we dromen waar.