Ontdek een Wereld van Smaak

Bij Kelly & Tess streven we naar diversiteit en kwaliteit in ons aanbod. We zijn trots op ons brede private label assortiment, variërend van zelf ontwikkelde kruidenmixen en barbecue dry rubs tot unieke creaties zoals infused en gerookt zeezout. Voor degenen die op zoek zijn naar de puurheid van individuele kruiden, bieden we ook alle soorten enkelvoudige kruiden, peper, zout en suiker aan onder je eigen merk & design.

Lees hieronder meer!

Kruidenmixen & BBQ Dry Rubs

Bij Kelly & Tess combineren we passie met expertise in onze zelfontwikkelde kruidenmixen en bbq dry rubs. Dankzij grootschalige productie bieden we topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Elke mix, gemaakt van de beste ingrediënten, is vrij van conserveringsmiddelen en ongewenste additieven. Het resultaat? Authentieke, veelzijdige smaken die elk gerecht verrijken, perfect voor zowel professionals als thuiskoks.

Gerookt- en Infused (smaak) Zout

Ons gerookte zeezout en uniek Infused zout brengen een culinaire twist aan elk gerecht. Verken bijzondere smaaktonen zoals zwarte knoflook, ghost peper, Thaise gember, rode wijn of een diepe, rokerige BBQ smaak. Deze zoutcreaties (gemaakt van Pacifisch Zeezout) zijn niet alleen smaakvol, maar ook 100% natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en ongewenste additieven. Proef de puurheid en voeg een vleugje authenticiteit toe aan je keuken met deze zoutvariaties.

Enkelvoudige Kruiden, Peper, Zout & Suiker

Duik in de wereld van authentieke smaken met onze selectie enkelvoudige kruiden, peper, zout en suiker. Met een diepgewortelde connectie in de kruidenindustrie, bieden we een scala aan zeldzame en traditionele specerijen, zout- en pepersoorten. Elk ingrediënt is een testament van topkwaliteit, zorgvuldig gesourced om je gerechten te verrijken en te verfijnen. Niets is te gek!

Overige producten

Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van voeding, verpakkingen en labels, zijn we niet beperkt tot alleen kruiden. Onze expertise strekt zich uit tot producten zoals olie, thee, noten en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een specifiek product of iets unieks in gedachten hebt, wij staan klaar om te helpen. Jouw wens is onze uitdaging. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent!