Over ons

Kelly & Tess is begonnen met mijn grote liefde voor speciaal eten, kruiden & beef jerky. Ik ben altijd al gek geweest op lekker eten en sinds kleins af aan wilde ik altijd alles proberen. Ook had ik altijd al een droom om ondernemer te worden.

Na een aantal maanden (online in de coronatijd) bedrijfskunde gestudeerd te hebben aan de universiteit merkte ik al snel dat ik daar niet gelukkig van werd en heb ik besloten om te stoppen en mijn ondernemersdrang en passie te gaan ontdekken, waarna ik veel ben gaan leren & uitproberen; van grafisch- en webdesign tot aan marketing en sales. Dit alles ben ik later gaan combineren met mijn bourgondische interesses waarna snel nieuwe ideeën onstonden.. 

Aangezien ik al veel skills & ervaring in de digitale wereld opgebouwd had vanwege mijn eerdere interesses en werkzaamheden (maar natuurlijk ook omdat mijn generatie is opgegroeid met een telefoon en iPad in de handen) zou het ontwikkelen van een webshop, de marketing en alles wat er online bij te pas zou komen geen enkel probleem worden. Echter miste ik nog iets essentieels.. ondernemerservaring!

Regelmatig ging ik bij mijn moeder en stiefvader (ook wel leen-papa) op bezoek, beide twee ondernemers in hart en nieren, met decennia-lange ervaring in het traditionele ondernemen in verschillende gebieden van de markt. Op een winterse Kerst-dag ging ik op bezoek en nam ik mijn favoriete snack mee: zelfgemaakte, échte beef jerky. Niet van die ‘troep’ zoals je deze hier in de supermarkt kan kopen. Nadat ik ze vertelde dat ik hier iets mee wilde gaan doen, waren ze eerst nog niet erg enthousiast.. Tot ik ze liet proeven! 

Tijdens deze avond vol plezier, (kerst)cadeau’s en nèt iets teveel Glühwein is het idee ontstaan om samen een bedrijf op te starten. Niet alleen in de beef jerky, maar óók in onze gezamenlijke passie voor gezelligheid en lekker eten. Zo is Kelly & Tess ontstaan; een winkel met webshop en unieke eigen producten. Zowel het winkelinterieur als de webwinkels hebben wij zelf ontworpen en gemaakt.

We wensen iedereen veel plezier tijdens het bekijken van onze webshop en alvast: eet smakelijk!

Klik hier om naar de website te gaan van Dutch Jerky >>>

Op de foto met een plak Beef Jerky, waar het allemaal mee begonnen is.

De winkel, vroeger & nu, klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bedrijfsinformatie:

Kelly & Tess BV

Kvk: 17149290

BTW: NL811587538B02

Meipoortstraat 68, 6981 DL Doesburg

info@kellytess.com