Over ons

Kelly & Tess® is begonnen met mijn grote liefde voor lekker eten, kruiden & beef jerky. Ik ben altijd al gek geweest op lekker eten en sinds kleins af aan wilde ik altijd alles proberen. Ook had ik altijd al een droom om ondernemer te worden.

Na een aantal maanden (online in de coronatijd) bedrijfskunde gestudeerd te hebben aan de universiteit merkte ik dat ik daar niet gelukkig van werd en heb ik besloten om te stoppen en mijn ondernemersdrang en passie te gaan ontdekken.

Ik miste al lang goede ambachtelijke beef jerky, zoals je deze kunt vinden in Amerika, iets wat je hier in Europa toen nog niet kon kopen. Verder ontstond het idee om iets te gaan doen met kruiden en speciale zouten. Ook leek het mij gaaf om ook een fysieke winkel te openen, direct contact te hebben met klanten, en als ondersteuning van de webshop zodat mensen ook kunnen komen kijken en proeven. Zo is, met de hulp van Jasper & Boudine Schoenmakers, Kelly & Tess ontstaan, een winkel met webshop en unieke eigen producten. Zowel het winkelinterieur als de webwinkels hebben wij zelf ontworpen en gemaakt.

We wensen iedereen veel plezier tijdens het bekijken van onze webshop en alvast: eet smakelijk!

Klik hier om naar de website te gaan van Dutch Jerky >>>

Op de foto met een plak Beef Jerky, waar het allemaal mee begonnen is.

De winkel, vroeger & nu, klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bedrijfsinformatie:

Kelly & Tess BV

Kvk: 17149290

BTW: NL811587538B02

Meipoortstraat 68, 6981 DL Doesburg

info@kellytess.com