Gerookt zout, een Culinaire Revolutie

Door zeezout twee tot vier dagen koud te roken krijgt het een prachtige smaak. Door verschillende soorten hout te gebruiken hebben we 3 unieke smaken ontwikkeld. Hiermee kun je gerechten een authentieke rooksmaak geven, en dat in enkele seconden. Ons gerookt zout is gemaakt van 100% zuiver zeezout zonder toevoegingen van vloeibare rook, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en/of andere additieven.

Of lees hieronder meer

Gerookt Zout, de Perfecte Smaakmaker

Op zoek naar de beste kwaliteit gerookt zout? Dan ben je bij Kelly & Tess op het juiste adres! Bekijk hieronder onze unieke collectie van premium gerookt zout in de verschillende de smaken: Appel-, Hickory- en Elzen-hout. 

Voeg Applewood (Appelhout) gerookt zeezout aan je maaltijden toe om ze een licht-zoete, fruitige en subtiele rooksmaak te geven. Dit zout is erg delicaat te noemen met veel diepgang, goed passend bij veel gerechten. Perfect op kip, spek, varkensvlees, mosselen en vis, maar ook heerlijk op rauwe groente, in salades en in hartige taarten en ovenschotels. Verder erg lekker om een mooie, lichte gerookte smaak toe te voegen aan koude (dip) en warme sauzen. De mogelijkheden van dit veelzijdige rookzout komen het beste naar voren in gerechten die licht tot mild gekruid zijn.

Voeg Hickorywood (Hickory hout) gerookt zeezout toe aan je maaltijden om ze een heerlijke, medium-stevige, iets zoete diepe rooksmaak te geven. Perfect op groente, bloemkoolrijst, varkensvlees en steaks. Maar ook heerlijk op popcorn of als zoutrandje van een cocktail. Geeft een mooie diepe smaak aan zelfgemaakte BBQ saus, marinade voor buikspek en saladedressing. De mogelijkheden van dit veelzijdige rookzout zijn eindeloos, een echte allrounder.

Voeg Alderwood (Elzenhout) gerookt zeezout toe aan je maaltijden om ze een intense, rijk & gedurfde kampvuur-achtige rooksmaak te geven, natuurlijk zonder enig spoor van bitterheid. Stevig, stoer en robuust, perfect op biefstuk, stoofvlees, brisket, wild en in zelfgemaakte BBQ rubs. Groenten lijken zo van de barbecue af te komen met dit zout. Jus & warme sauzen krijgen er veel smaakdiepte mee. Dit zout komt het beste tot zijn recht in gerechten met een stevige smaak. Ook lekker op noten en zelfgemaakte chips.

 

Smoked Seasalt Comboset

Oorspronkelijke prijs was: € 17,85.Huidige prijs is: € 14,95.
Voeg heerlijke en unieke rooksmaken toe aan gerechten met deze unieke comboset van gerookt zeezout. Met deze combinatie heb jij alles in huis om iedere maaltijd in een sterrenmaaltijd om te toveren. Applewood geeft een licht-zoete, fruitige en subtiele rooksmaak aan je maaltijden, Hickory voegt een heerlijke medium-stevige, iets zoete rooksmaak toe aan al je kookcreaties en Alderwood voegt een intense, rijke en gedurfde kampvuur-achtige rooksmaak toe zonder enig spoor van bitterheid. De mogelijkheden van deze veelzijdige rookzouten zijn eindeloos en zijn onmisbaar in iedere keuken. Gemaakt van 100% Pacifisch zeezout gerookt boven het beste hout, zonder de toevoeging van rookvloeistoffen, smaakstoffen, e-nummers of andere additieven.  Al ons gerookt zout is minimaal 6 jaar houdbaar vanaf het moment van ontvangst.

Apple Smoked Seasalt

 5,95
Maak gerechten in een paar seconden speciaal met gerookt zeezout! Ons met meerjarig-appelhout gerookte zeezout geeft een zoete, fruitige en subtiele rooksmaak. Delicaat te noemen met veel diepgang, goed passend bij veel gerechten. Perfect op kip, spek, varkensvlees, mosselen, ei en vis. Maar ook heerlijk op rauwe groenten, salade en in hartige taarten en ovenschotels. Het geeft een mooie, licht gerookte smaak aan koude (dip) en warme sauzen. De mogelijkheden van dit veelzijdige rookzout komen het beste naar voren in gerechten die licht tot mild gekruid zijn. Gemaakt van 100% Pacifisch zeezout gerookt boven appelhout, zonder de toevoeging van rookvloeistoffen, smaakstoffen, e-nummers of andere additieven. 

Hickory Smoked Seasalt

 5,95
Maak gerechten in een paar seconden speciaal met gerookt zout. Ons Hickory gerookt zeezout geeft een medium-stevige, iets zoete rooksmaak. Perfect op groente, bloemkool rijst, varkensvlees en steaks. Maar ook heerlijk op popcorn of als zoutrandje van een cocktail. Geeft een mooie diepe smaak aan zelfgemaakte BBQ saus, marinade voor buikspek en saladedressing. De mogelijkheden van dit veelzijdige rookzout zijn eindeloos, een echte allrounder. Gemaakt van 100% Pacifisch zeezout gerookt boven hickory hout, zonder de toevoeging van rookvloeistoffen, smaakstoffen, e-nummers of andere additieven. 

Alder Smoked Seasalt

 5,95
Maak gerechten in een paar seconden speciaal met gerookt (zee)zout. Ons met Alderwood (rode-Elzenhout) gerookte zeezout geeft een intense, rijke en gedurfde, kampvuur achtige rooksmaak zonder enig spoor van bitterheid. Stevig, stoer en robuust. Perfect op biefstuk, stoofvlees, brisket, wild en in zelfgemaakte BBQ rubs. Groenten lijken zo van de barbecue te komen met dit zout, jus en warme sauzen krijgen er veel smaakdiepte mee. Dit zout komt het beste tot zijn recht in gerechten met een stevige smaak. Ook lekker op noten en zelfgemaakte chips. Gemaakt van 100% Pacifisch zeezout gerookt boven elzenhout, zonder de toevoeging van rookvloeistoffen, smaakstoffen, e-nummers of andere additieven.

Wat anderen zeggen over ons gerookte zout

Webwinkel Keurmerk

Benieuwd naar ons gerookte zout?