Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Kassakoopjes

Droge Worst – Chorizo

 5,95
Maak kennis de heerlijke smaak van onze Chorizo, met knoflook, paprika en andere kruiden  . Deze hartige en licht-pittige droge worst is heerlijk op een borrelplank of door verschillende gerechten, zoals een paella, omelet, aardappel- of stoofschotel en op een sandwich. Gemaakt in samenwerking met onze bekroonde Franse worstenmaker. Lees hieronder meer!

Droge Worst – Walnoot

 5,95
Worst & Walnoten - Deze heerlijke gedroogde worst is rijkelijk gevuld met flinke stukken walnoot en dit geeft een licht-krokante en romige smaak aan de worst. Gemaakt met verse walnoten. In samenwerking met onze bekroonde Franse worstenmaker gemaakt. Lees hieronder meer!

Spice king

 4,95
Maak kennis met de Koning Der Kruiden - Spice King. Gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde mix van hoogwaardige ingrediënten waaronder paprika, koriander, knoflook, peper en karamelsuiker, is deze all purpose kruidenmix de perfecte manier om extra diepte & veel smaak toe te voegen aan je gerechten.

Droge Worst – Provençaalse Kruiden

 5,95
Droge worst met Provençaalse kruiden. Gemaakt van hoogwaardig varkensvlees en op smaak gebracht met de karakteristieke kruiden van de Provençaalse mediterrane keuken. Heerlijk als aperitiefhapje of als smaakvolle toevoeging aan een borrelplank. Gemaakt in samenwerking met onze bekroonde Franse worstenmaker. Lees hieronder meer!