Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Kassakoopjes

Droge Worst – Walnoot

 5,95
Worst & Walnoten - Deze heerlijke gedroogde worst is rijkelijk gevuld met hele stukken walnoot en dit geeft een licht-krokante en romige smaak aan de worst. Gemaakt met verse walnoten. Gemaakt in samenwerking met onze bekroonde Franse worstenmaker. Lees hieronder meer!

Un Poco Loco mix

 4,95
Ontketen je innerlijke Spaanse Chef-kok met onze Un Poco Loco Mix. Deze all purpose kruidenmix is geïnspireerd op de rijke & smaakvolle Spaanse keuken en geeft een gedurfde Spaanse twist aan al je maaltijden! Met onder andere paprika, koriander en peper is deze mix onmisbaar bij het creëren van Spaanse gerechten.

Potje met Houten Lepel

 3,50
Maak kennis met onze exquise glazen pot, elegant ontworpen om de fijnste gastronomische zouten, gerookte zouten en een scala aan aromatische kruiden en specerijen te presenteren. Compleet met een charmante houten lepel, dit glazen potje verbetert moeiteloos je culinaire inspanningen en voegt een vleugje verfijning toe aan je keuken.

Droge Worst – Geitenkaas

 5,95
Maak kennis met droge worst met geitenkaas – Deze unieke worst heeft een romige structuur en een smaakvolle en uitgesproken smaak. Deze worst gaat goed samen met een scala aan smaakvolle ingrediënten, zoals noten, fruit en crackers. Ook heerlijk bij een glas wijn. Gemaakt in samenwerking met onze bekroonde Franse worstenmaker. Lees hieronder meer!