Delicatesse Zout

Avocado op zijn Best – Romige Avocado-dip

Inleiding

Welkom lieve lezers! We hebben vandaag iets heel speciaals voor jullie. Het is een recept dat ons letterlijk laat watertanden. Een recept dat je dagelijkse maaltijden kan transformeren in een culinair feest. En dit recept hebben we te danken aan de ongelooflijk getalenteerde Pascalle. Bedankt Pascalle, voor het maken van dit goddelijke recept! 

Laten we beginnen met de ingrediëntenlijst!

Ingrediënten voor de Avocado Dip (2 personen)

  • 1 rijpe avocado
  • 125 gram zure room
  • sap van een halve citroen
  • 15 gram verse koriander
  • 1 sjalot
  • Fresh Lemon Seasalt

Recept voor de Avocado Dip

  1. Start met het schillen van de avocado en het verwijderen van de pit. Zorg ervoor dat de avocado rijp is, want dit zorgt voor de romige textuur van de dip.
  2. Voeg nu de avocado, zure room, sjalot, citroensap, verse koriander en het Lemon Infused Zeezout in een keukenmachine.
  3. Verwerk deze ingrediënten tot een gladde saus. Het doel is om een uniforme en romige dip te krijgen.
  4. Proef en pas eventueel de smaak aan. Sommige mensen geven de voorkeur aan een beetje extra zout, of misschien wil je nog wat meer citroensap toevoegen voor een extra frisse smaak.

Afsluiting

Nu je deze ongelooflijk romige avocado dip hebt gemaakt is het tijd om je wat meer te vertellen over de vele mogelijkheden van deze dip. Alhoewel deze dip op zichzelf al overheerlijk is, is dit een perfecte aanvulling voor bijvoorbeeld wraps, taco’s, op een broodje of bij de nacho’s.

Tot slot willen we Pascalle bedanken voor dit heerlijke recept. Ben je op zoek naar nog meer heerlijke en unieke recepten? Vergeet dan niet om eens op haar Instagram te kijken! Bekijk het hieronder.

Bedankt voor het lezen & eet smakelijk!

Wil jij op de hoogte blijven van gave nieuwtjes en aanbiedingen?

Geen zorgen, we zullen je niet spammen!

Edit Content